MaxGaming Denmark aftale

Navigere

Personlig Information

Persondata

Når du handler hos MaxGaming, accepterer du, at vi gemmer og bruger dine oplysninger. Vi gør dette for at være i stand til at håndtere og levere din ordre og for at lade dig som kunde få del i vores nyheder / tilbud. Ved hjælp af dine personlige oplysninger kan vi kontrollere din kreditstatus og din adresse. De oplysninger, vi indsamler, er ikke i nogen offentlige registre og er derfor ikke synlige for andre privatpersoner eller virksomheder. Vi vil under ingen omstændigheder sælge eller videregive dine personlige oplysninger til nogen tredjepart.

GDPR giver dig ret til at anmode om uddrag af de oplysninger, som er registreret om dig.
Hvis nogen information er vildledende, ufuldstændig eller forkert, vil vi selvfølgelig rette det, hvis/når du informerer os om det. Du kan også anmode om, at oplysningerne om dig slettes.


Sikkerhed

MaxGaming udfører et seriøst og ambitiøst arbejde med sikkerhed, og vi opgraderer og opdaterer løbende vores systemer for at vedligeholde denne hjemmeside, så den er et sikkert sted for vores kunder. Eventuelle forsøg på at bruge falske eller stjålne kreditkortoplysninger, få adgang til en anden persons købskonto eller anden kriminel aktivitet anmeldes til politiet. Vi sporer IP-adresser for at kunne bruge dem til efterforskning og retssager.


Integritetspolitik

Uanset om du er privatkunde eller en virksomhed, så er dit valg af os baseret på tillid. Det er vigtigt for os at værne om denne tillid i alt, hvad vi gør, også når det gælder privatlivets fred og databeskyttelse. Spørgsmål vedrørende privatlivets fred og databeskyttelse, og hvordan vi som virksomhed skal håndtere oplysningerne om dig som kunde, bliver stadig vigtigere, efterhånden som e-handel vokser og bliver hverdag for mange. I takt med denne udvikling føler flere og flere mennesker undertiden en bekymring, men frem for alt en nysgerrighed omkring, hvordan informationen om dem håndteres. Vi tror stærkt på at være fuldstændig transparente for dig som kunde og altid sige tingene præcis som de er, og hvordan personlige oplysninger om dig bliver håndteret, samt hvordan vi tænker, når vi tager stilling til spørgsmål om privatlivets fred og databeskyttelse. Det er også derfor, vi har samlet information på denne side, så du kan forstå vores beslutninger og føle dig sikker på, hvordan vi håndterer spørgsmålene.

For os er vores holdning ikke så kompliceret. Det kan let sammenfattes i fire vigtige punkter:

- Vi håndterer dig og al information omkring dig med stor respekt, fortrolighed og forsigtighed, og vi har hele tiden en risikobevidsthed om, hvordan vi kan beskytte dit privatliv i, hvordan vi udformer vores tjenester og systemer.
- Vi videregiver kun de oplysninger om dig som kunde til de relevante virksomheder, der er nødvendige for, at du kan bestille, betale og få dine varer leveret til din bopæl.
- Du har til enhver tid ret til at anmode om et uddrag fra registret fra de oplysninger, vi har indsamlet om dig. Du har også ret til at få dine oplysninger ændret eller slettet, hvis det ønskes.
- Vi er altid åbne for dine meninger og synspunkter. Du er velkommen til at kontakte os via e-mail, chat eller telefon, hvis du er det mindste i tvivl om noget eller har spørgsmål til os. Vores dør står altid åben for dig!

Hele årsagen til, at vi forpligter os i spørgsmål om privatlivets fred og databeskyttelse, skyldes vores respekt for dig som kunde og den tillid, du har vist os ved at vælge vores virksomhed.